Első kép
Második
Harmadik
Negyedik
Ötödik
Hatodik
Hetedik
Nyolcadik

Galambos Logistic Kft. – „Értéket raktározunk!”

Profizmus a háttérben, minőségi megoldások a jelenben!

Már több, mint 15 éve teljes körű, komplexen kezelt, vevőközpontú logisztikai szolgáltatások kínálatával vagyunk jelen a piacon. Legyen szó alapanyag, félkész termék tárolásáról, árumozgatásról, csomagolóanyag készletezésről, göngyölegtisztításról és -menedzsmentről, a legmagasabb kiszolgálási színvonalon járulunk hozzá megbízóink sikereihez. Partnereink változó igényeihez rugalmasan alkalmazkodunk, ezt gyakorlott, elhivatott és megbecsült munkatársaink segítségével érjük el!

Szolgáltatásaink

Raktározás
Raktározás

Raktározás

Több mint 58.000 négyezméteren, modern és új eszközparkunkkal biztosítjuk az áruk pontos, gyors és biztonságos mozgatását. Tömbös és állványos tárolóhelyeink között targoncáink, félautomata felrakógépeink segítik a problémamentes kiszolgálást. Újgenerációs raktárirányítási szoftver használatával garantáljuk raktárainkban az optimális helykihasználást és a naprakész, pontos készletnyilvántartást.

Göngyölegtisztítás
Göngyölegtisztítás

Göngyölegtisztítás

Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a különböző típusú göngyölegek tisztítási, egységképzési, csomagolási és raktározási folyamatainak precíz kivitelezésében. A Galambos Logistic Kft. multinacionális partnerei számára a visszaforgó göngyölegeket a Galambos cégcsoport egy másik tagjával együtt, az 5G Group Kft.-vel kezeli.

Göngyöleg menedzsment
Göngyöleg menedzsment

Göngyöleg menedzsment

Főbb megrendelőink multinacionális autó- és élelmiszeripari vállalatok. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően Partnereink visszaforgó göngyöleg készleteit a legmagasabb minőségben kezeljük.
A tisztításon felül precízen menedzseljük Partnereink készletgazdálkodását, JIT / KAN BAN beszállításait.

Termelést kiszolgáló logisztika
Termelést kiszolgáló logisztika

Termelést kiszolgáló logisztika

Partnereink telephelyein, a cég egyedi igényeit szem előtt tartva, szakszerűen szervezzük meg és irányítjuk az alapanyagraktártól a termelési folyamat különböző üzemi fázisain át a késztermékraktárig terjedő anyagáramlást. Pl.: gyártósorok kiszolgálása alap- és csomagolóanyaggal, csomagolóanyag összeszerelése.

Értéknövelő szolgáltatások
Értéknövelő szolgáltatások

Értéknövelő szolgáltatások

Értéknövelő szolgáltatásokat kínálunk azon ügyfelek részére, akik új és optimalizált üzleti megoldásokat keresnek. Egyedi megrendelésekhez és projekt tevékenységekhez csomagolunk, címkézünk, vagy éppen összeszerelünk.

Egyéb szolgáltatások
Egyéb szolgáltatások

Egyéb szolgáltatások

FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Partnereink részére a raktárainkban tárolt árukat, göngyölegeket a Galambos Trans Kft.-vel szállíttatjuk.

Kamion- és buszparkoló
Kamion- és buszparkoló

Kamion- és buszparkoló

Korszerű kamion- és buszparkolónkban biztosítjuk a gépjárművezetők részére, pihenőidejük zavartalan eltöltését. Kamionparkolónk, cégcsoportunk telephelyén, (9751) Vépen, az M86 számú gyorsforgalmi út mellett, a Szombathelyt övező körgyűrűről könnyen megközelíthető helyen érhető el.

Alapértékeink

Garancia a minőségi szolgáltatásra

Ügyfélközpontú szemléletmód

Munkavégzésünket ügyfeleink egyedi igényeinek szem előtt tartásával szervezzük. Több, mint 15 éves tapasztalattal és odafigyeléssel biztosítunk optimális megoldásokat a raktározási szolgáltatásaink során. Kollégáink mindig készségesen állnak vevőink szolgálatára. Bárminemű feladatot igyekszünk a felénk jelzett elvárások szerint kiváló minőségben, a megadott határidőre teljesíteni.

Professzionalizmus és szakértelem

Az általunk kínált összetett logisztikai megoldások alapját a Galambos cégcsoport magas színvonalú fuvarozási, szállítmányozási és raktározási szolgáltatásai, helyi partnerei, valamint a régió tökéletes ismerete képezik. Munkatársaink magas szintű szakmai hozzáértése, megbízhatósága, a szakma iránti elkötelezettsége, illetve szeretete emeli vállalkozásunkat a legmegbízhatóbb logisztikusok közé.

Eredményesség és megbízhatóság

Megbízhatóságunk záloga a korszerű raktárlogisztikai rendszer, a folyamatosan megújuló, karbantartott, minőségi eszközpark, valamint képzett kollégáink pontosságra törekvése. Munkatársaink szakértelme és folyamataink, eszközparkunk állandó fejlesztése eredményezi azt a stabil hátteret, ami biztosítja a rendszer precíz működését.

Fenntartható fejlődés

Kötelezettséget vállalunk környezetvédelmi eredményeink folyamatos javítására és a környezetszennyezés megelőzésére. Ezen célok elérése érdekében számos fejlesztést valósítottunk meg eddig is. Bevezetésre került az MSZ EN ISO 14001:2015 Környezetközpontú irányítási rendszer (KIR),és az MSZ EN ISO 50001:2019 Energiairányítási rendszer.

Referenciák

Autoliv
Schaeffler
Paccor Hungary Kft.
Legero Hungária Cipőgyártó Kft.
Flextronics International Kft.
Aptiv
Nestlé Hungária Kft.
DS Smith Packaging Hungary Kft.

Rólunk mondták

"A régóta fennálló partneri viszonyt az elmúlt egy évben egy nagyobb mértékű tárolási szolgáltatási igényünkkel tovább bővítettük.
A hatékony kommunikáció és a rugalmasság elősegíti a zökkenőmentes napi munkánkat.
Nagyon meg vagyunk elégedve a logisztikai szolgáltatásokkal, mivel számunkra egy olyan raktári kapacitást tudtak biztosítani amit más, környéken lévő cégek egyike sem mondhat el magáról.
Továbbra is szeretnénk fenntartani a jövőbeni együttműködést és a jó üzleti kapcsolatot."

Auer Anikó, projekt mérnök
Nestlé Hungária Kft.

„A 2021 óta tartó együttműködésünk során folyamatosan tapasztaljuk, hogy a cég a vevői igények maximális kiszolgálására törekszik, amely érdekében folyamatosan fejleszti szolgáltatásait.
Ez teszi számunkra a Galambos Logistic Kft.-t egy valóban naprakész, megoldás-orientált és ügyfélközpontú partnerré.”

Martin Mitterhumer CEO
PNH Kft.
MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁS A GALAMBOS LOGISTIC KFT-NÉL