Állásbörzéken jártunk

Állásbörzéken jártunk

Állásbörzéken jártunk

Április 18-án az Oladi Művelődési Központban, május 30-án pedig a megyei napilap által immár harmadszor megszervezett állásbörzén jártak kolléganőink.

Toborzási szempontból néhány éve még hatékonynak bizonyultak a céges kitelepülések, az utolsó időszak tendenciái azonban azt mutatják: egyrészt kevesebben vannak a munkaerőpiacon, mint korábban, másrészt a munkavállalók sem feltétlenül a személyes jelenlétben hisznek, kereséseikben sokkal hangsúlyosabban használják az újmédia biztosította online felületeket.  

"Tapasztalatként elmondható, hogy a találkozók hű lenyomatai voltak a munkaerőpiaci tendenciáknak, azaz azt láthattuk, hogy a munkaerő elfogyóban van az országban, és szűkebb régiókban sincs ez másképp. Ezzel együtt pozitívumként könyvelhetjük el, hogy több nyitott, főleg szellemi, logisztikai területen hirdetett pozíciónk is felkeltette a munkavállalók érdeklődését", mondta Szakács Renáta humánerőforrás koordinátorunk.  

Fotó: munkában a Galambos Cégcsoport HR-csapata a Vas Népe Állásbörzéjén

megosztás facebook-n
Megosztás twitteren
LinkedIn

Rólunk mondták

"A régóta fennálló partneri viszonyt az elmúlt egy évben egy nagyobb mértékű tárolási szolgáltatási igényünkkel tovább bővítettük.
A hatékony kommunikáció és a rugalmasság elősegíti a zökkenőmentes napi munkánkat.
Nagyon meg vagyunk elégedve a logisztikai szolgáltatásokkal, mivel számunkra egy olyan raktári kapacitást tudtak biztosítani amit más, környéken lévő cégek egyike sem mondhat el magáról.
Továbbra is szeretnénk fenntartani a jövőbeni együttműködést és a jó üzleti kapcsolatot."

Auer Anikó, projekt mérnök
Nestlé Hungária Kft.

„A 2021 óta tartó együttműködésünk során folyamatosan tapasztaljuk, hogy a cég a vevői igények maximális kiszolgálására törekszik, amely érdekében folyamatosan fejleszti szolgáltatásait.
Ez teszi számunkra a Galambos Logistic Kft.-t egy valóban naprakész, megoldás-orientált és ügyfélközpontú partnerré.”

Martin Mitterhumer CEO
PNH Kft.
MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁS A GALAMBOS LOGISTIC KFT-NÉL